VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Räikkösen ohittamiseksi jäi vain yksi mahdollisuus: ”Kimin olisi pitänyt mennä baariin!”

24.6.2019 - 18:39:29


Kimi Räikkönen ajoi Alfa Romeollaan F1-kauden tähän mennessä parhaan kisansa päätymällä Ranskassa seitsemänneksi. Räikkösen virheetön suoritus oli siksi vakuuttava, että suomalaisen takana ohitustilaisuutta kytännyt Renault-tallin Nico Hülkenberg ei voinut muuta kuin myöntää jääneensä täysin aseettomaksi Paul Ricardin radalla.

Hülkenberg yritti tehdä kaikkensa Räikkösen ohittaakseen - tuloksetta. Kokenut suomalainen peitteli ilmiömäisen tyylikkäästi saksalaisen hyökkäilyt.

- Kaveri pysyi vain koko ajan edessäni. Kimin olisi pitänyt mennään baariin! Sen jälkeen minulla olisi ollut mahdollisuudet parempaan sijoitukseen, Hülkenberg vitsailee Speedweekille.

Hülkenberg korostaa, että kisassa häntä ei hymyilyttänyt.

- Se oli vaikeaa ja katkeraa ajaa hänen takanaan. Viimeisellä kierroksella taistelusta tuli sitten taas vähän mielenkiintoisempaa. Se oli sitten taas hauskaa, Hülkenberg huikkaa.

Räikkönen tähdentää samaa: myös hänellä oli hauskaa.

- Minun piti pitää Hülkenberg takanani koko kisan ajan. Se oli hyvää taistelua Renault’ien kanssa. Lopussa sitten pystyin vielä tavoittamaan edellä ajaneita autoa. Pari viimeistä kierrosta olivat erittäin intensiivisiä ja se oli hauskaa, Räikkönen kuvailee tiiminsä sivuilla.

Räikkönen osasi odottaa Alfalta uuden kehityspaketin myötä väkevää vastaiskua Ranskassa parin pieleen mennen kisan jäljiltä.

- On todella hyvä, että pystymme taistelemaan keskiryhmän autoja vastaan ja olemaan korkealla. Vauhti oli kohdallaan ja lopputulos hyvä, Räikkönen paketoi kauden kahdeksannen kisaviikonvaihteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30