NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-peli kovenee - haastajatallilta aggressiivinen päätös rangaistusten uhallakin

13.6.2019 - 14:46:48


Hondaa voimanlähteenään käyttävä F1-talli Red Bull pyrkii lisäämään entisestään painetta Ferrarille ja Mercedekselle.

Mercedeksen osalta se saattaa olla ylivoimainen tehtävä, mutta Ferrari on ollut Max Verstappenia ja Pierre Gaslya ajattavan Red Bullin haarukassa.

Red Bull sai uuden moottorin käyttöönsä jo kauden neljännessä kisassa Azerbaidzhanissa ja seuraava voimayksikön päivitys on nähtävästi taas tuloillaan, kun kausi jatkuu reilun viikon kuluttua Ranskassa.

Siis silläkin uhalla, että lähtöruuturangaistukset uhkaavat Red Bullia tällä päivitystahdilla vääjäämättömästi jossain vaiheessa kautta. Kauden aikana saa käyttää kolmea moottoria ja niiden jälkeen lisäosiin turvautuminen tietää automaattisesti penaltia.

De Telegraaf-lehden mukaan Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner, neuvonantaja Helmut Marko ja Honda ovat sinut tämän aggressiivisen päätöksen kanssa. Kuvio on hyvissä ajoin harkittu, sillä siitä vihjailtiin jo kautta edeltäneissä testeissä Barcelonassa.

Azerbaidzhaniin tuodulla moottoripäivityksellä haettiin ensisijaisesti lisää luotettavuutta. Ranskan GP:hen tuloillaan olevalla päivityksellä haetaan puolestaan lisää tehoja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!