NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen Ferrari-sopimus kummittelee yhä saksalaiskuljettajan mielessä - vihjaa yllättävästä vaikuttajasta

13.6.2019 - 14:04:34


Renault’illa nykyään kilpaileva saksalainen F1-kuljettaja Nico Hülkenberg myöntää, että hän palaa yhä mielessään kautta 2014 edeltäviin tapahtumiin. Hülkenberg näkee, että hänellä oli silloin täydet saumat Ferrari-sopimukseen, joka meni kuitenkin itseoikeutetusti Maranellon ryhmään tuolloin Lotukselta palanneelle Kimi Räikköselle.

Fernando Alonson rinnalla Ferrarilla jäi kauden 2013 jälkeen toinen kuljettajapaikka vapaaksi, kun Felipe Massa siirtyi Williamsille.

Hülkenberg oli ajanut kelpo kauden Ferraria voimanlähteenään käyttäneellä Sauberilla ja uskoi vakaasti, että paikka F-ykkösten halutuimmissa tallissa aukeaa hänelle.

- Neuvotteluja käytiin ja uskoin, että minulla oli siihen realistiset mahdollisuudet, mutta sitten se jäi valitettavasti toteutumatta. Et koskaan tiedä näistä asioista. Toiset tekevät päätöksiä ja niistä ei puhuta sinulle. Kenties olin vain tuuman päässä. En tosiaankaan tiedä, Hülkenberg pyörittelee Racefans-sivustolla.

Varikkohuhuissa on supistu, että Alonson mielipiteellä olisi ollut suuri painoarvo Ferrarin kauden 2014 toisen kuljettajan osalta. Alonson kerrotaan halunneen Räikkösen rinnalleen Hülkenbergin sijaan.

- Minäkin haluaisin tietää sen, Hülkenberg huikkaa kysymykseen Alonson vaikutuksesta kuljettajavalintaan.

Hülkenberg kertoo keskustelleensa myöhemmin Alonson kanssa asiasta. Kaksinkertainen F1-mestari oli kuitenkin pitänyt kuvion visusti omana tietonaan.

- Et voi olla koskaan täysin varma siitä, mitä Fernando puhuu ja mitä hän todella tarkoittaa. Luulen, että Fernando pitää tuollaisesta pelistä, joten en voi olla täysin varma, tukiko hän (Räikköistä) vai ei. Ja joka tapauksessa se on jo mennyttä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!