NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Vettel ja Ferrari on ryöstetty!” Italialaismedia käy kuumana

10.6.2019 - 22:03:35


Ferrarin Sebastian Vettel menetti Kanadan F1-kisan voiton viiden sekunnin aikasakon vuoksi Mercedeksen Lewis Hamiltonille. Se on koettu suurena vääryytenä tietenkin varsinkin Italiassa, jossa media on revitellyt vielä tänäänkin isoja otsikoita ja rankkaa tekstiä.

- Vettel ja Ferrari on ryöstetty!, lataa Corriere della Serra.

- Sebastian (Vettel) voitti, mutta se jäi pelkäksi optiseksi illuusioksi. Tappio satuttaa Maranelloa suuresti, lehti jatkaa.

Tutto Sport säestää ja odottaa tämän olevan sittenkin samalla myös merkki paremmasta.

- Yksi pieni virhe painaa Ferrarilla kuin iso kivi. Vettel voitti, mutta joutui tyytymään rangaistuksen vuoksi toiseen sijaan. Se oli kova isku ja osoitus siitä, kuinka hämmästyttävä tämä kausi on. Joka tapauksessa Ferrari välitti viestin olevansa hengissä. Taistelu mestaruudesta on yhä avoin, Tutto Sport arvioi.

Corriere dello Sportin mukaan Kanadan tapahtumat olivat miltei häpeä F1:lle.

- Ferrari ja Mercedes olivat F1-historian oudon tapahtuman päähenkilöitä. Kukaan ei oikeastaan loistanut Kanadassa. Ei Sebastian Vettel, ei Lewis Hamilton, eivätkä muutkaan kuljettajat.

Gazzetta dello Sport tarjoaa Vettelille kehuja ja huutia.

- Ferrari hävisi, mutta tavallaan myös voitti. Päähenkilö hyvässä ja pahassa oli Sebastian Vettel, joka dominoi Kanadan GP:tä, mutta tuhosi voiton virheellään. Mikä harmi, Sebastian! Katkera loppu Ferrarille!


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!