NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettel: "Olisimme ansainneet voiton ja yleisö oli samaa mieltä"

10.6.2019 - 06:20:26


Sebastian Vettel ja Ferrari olivat lievästi sanottuna pettyneitä Formula ykkösten Kanadan GP:n jälkeen sunnuntaina. Vettel ajoi ensimmäisenä ruutulipulle, mutta sijoittui toiseksi.

Syynä oli Vettelin saama viiden sekunnin aikasakko 48. kierroksen tapahtmasta. Tuomariston mielestä hän kiilasi Mercedeksen Lewis Hamiltonin, joka voitti kilpailun.

- Meillä oli loistava kilpailu. Tuomariston päätös oli liian ankara. Menetin autoni hallinnan kolmosmutkassa ja minun piti ajaa pitkälle nurmikon puolelle. Palasin radalle nelosmutkassa Lewisin edelle. En nähnyt, missä hän oli, sillä minulla oli tarpeeksi tekemistä pitääkseni autoni radalla. En pakottanut häntä laitaan tarkoituksella, Vettel kertasi tilannetta Ferrarin verkkosivuilla.

Vettel kävi lämpöisenä heti kilpailun päätyttyä. Hän ryntäsi suoraan sisään varikkorakennukseen eikä jäänyt haastateltavaksi. Vettel kävi myöhemmin siirtämässä sijoituskyltin "1" oman autonsa eteen.

- Vaikka kilpailijoidemme (Mercedes) vauhti oli vahvaa, niin me olisimme ansainneet voiton. Sain sen kuvan, että monet katsojat paikan päällä olivat samaa mieltä. On aina mukava ajaa Kanadassa. Saan paljon tukea ihmisiltä ja olisi ollut hienoa antaa kaikille faneillemme kauden ensimmäinen iso tulos, Vettel manaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!