NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mureneeko Mercedeksen ylivalta Monacossa? ”Ei se ikuisesti kestä”

20.5.2019 - 10:35:49


Mercedes on dominoinut F-ykkösten alkukautta mestarilliseen malliin. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat ajaneet kaksoisvoittoon kauden viidessä ensimmäisessä kisassa. Red Bull-tallin päällikkö Christian Horner tosin odottaa tähtä tahtiin muutosta pikapuoliin, eli mahdollisesti jo tulevana viikonvaihteena Monacossa.

- Tästä kaudesta on vielä paljon ajamatta ja kilpailu tiivistyy kisa kisalta. Epäilen, että Mercedes pystyisi voittamaan kauden kaikki 21 kilpailua. Se olisi uskomaton saavutus!, Horner toteaa Speedweekille.

Horner on voimiensa tunnossa Monacoon tultaessa. Red Bull hallitsi viime kaudella legendaarisen katuradan tapahtumia. Daniel Ricciardo takoi paalupaikan ja voiton. Max Verstappen täydensi kokonaisuuden sivaltamalla kilpailun nopeimman kierroksen.

- Kaikki pystyvät tekemään sen, Horner vastaa jo yliampuvasti kysymykseen Mercedeksen voittoputken katkaisemisesta.

- Tiimityö on kaikki kaikessa F1:ssä. Täällä ovat mukana maailman suurimmat ja parhaat tallit. Mercedes on parhaillaan allonharjalla, mutta ei sekään kestä ikuisesti. On meidän tehtävämme varmistaa, että meillä on kaikki mahdolliset resurssit ja valmiudet heidän lyömiseensä, Horner jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!