NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pysykää poissa ongelmista!” Valtteri Bottaksella on kaikki saumat kuitata viime kauden karmea pettymys

24.4.2019 - 10:52:54


Mercedes on käynnistänyt F1-kauden loistavasti. Hallitseva mestari Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat ajaneet kaksoisvoittoon kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa Australiassa, Bahrainissa ja Kiinassa. Neljäs peräkkäinen tupla on haussa ensi viikonavaihteena Bakun radalta.

Bottas näytti ajavan viime vuonna jo varmaan voittoon Azerbaidzhanin GP:ssä, kunnes rengasrikko romutti kaiken kaksi kierrosta ennen ruutulippua. Hamilton kuittasi voiton ja myöntää se olleen onnekkaan. Hamilton pitää suomalaista tämän vuoden kisan suurimpana suosikkina, koska ”Baku on Bottaksen rata”.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ohjeistaa kaksikkoaan varsin selväsanaisesti kauden neljännen kisaviikonvaihteen alla korostaen Bakun katuradan luonnetta.

- Bakussa kyse ei ole ainoastaan suorituskyvystä. Siellä on ennen kaikea tärkeintä pysyä poissa ongelmista!, Wolff viittaa Speedweekissä mm. pitkän lähtösuoran päässä häämöttävään todella tiukkaan ykkösmutkaan.

- Bakussa ei ole varaa, eikä tilaa virheisiin. Yksikin pieni virhe saattaa teettää todella paljon töitä mekaanikoille, Wolff jatkaa.

Wolff uskoo ja luottaa siihen, että Bottas on jälleen vahvoilla.

- Valtteri ajoi viime kaudella vahvan kisan Azerbaidzhanissa, mutta rengasrikko maksoi hänelle voiton. Valtteri on ottanut tähän kauteen vahvan startin ja hän on varmasti nälkäinen nappaamaan Bakusta nyt ne pisteet, jotka vuosi sitten menetti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!