NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alfa Romeo ottaa Kimi Räikkösen tallikaverin takaiskut omaan piikkiinsä

24.4.2019 - 09:59:14


Kimi Räikkönen on takonut Alfa Romeolle tähän mennessä kauden kaikki 12 MM-pistettä. Räikkösen italialaisen tallikaverin Antonio Giovanazzin tiedettiin soittavan toista viulua, mutta aivan näin alavireiseksi sen ei odotettu osoittautuvan.

Giovanazzi on jäänyt pisteiden ulkopuolelle F1-kauden kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa Australiassa, Bahrainissa ja Kiinassa. Se syö miestä samalla, kun Räikkönen on kerännyt osakseen käytännössä pelkkiä kehuja.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on kiirehtinyt lohduttelemaan Giovanazzia Bakussa ajettavan Azerbaidzhaninin GP:n alla. Pakkokin, sillä Giovanazzin, 25, itseluottamus on juuri nyt kaikkea muuta kuin tapissa.

- Antonio ei ole pystynyt vielä osoittamaan potentiaaliaan, mutta se on täysin tiimin vika, Vasseur toteaa Racefans-sivustolla.

Vasseur on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Räikköseltä oppeja ja neuvoja isolla kauhalla ammentava Giovanazzi tulee vielä.

- Hän on menettänyt rata-aikaa muutamien teknisten ongelmien vuoksi ja hän ei ole saanut parasta irti autosta. Mutta esimerkiksi Australian aika-ajojen Q1:ssä Antonio osoitti, kuinka nopea hän on. Kaikkien pitää olla nyt kärsivällisiä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!