NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarilla eletään kriittisiä hetkiä: ”Seuraavat viikot ovat ratkaisevia”

19.4.2019 - 14:50:57


Mercedes uhkaa tehdä F1-kaudesta mestaruustaistelun osalta tylsän, ellei Ferrari saa pikaisesti pakettiaan ja rivejään kuntoon. Ferrarin Sebastian Vettel myöntää, että seuraavat viikot ovat ratkaisevia koko kautta ajatellen.

Azerbaidzhanin kisaviikonloppuun katseensa suunnanneen Vettelin mukaan Ferrarilla ei ole tapailtu paniikkinappulaa, mutta myöntää, että alkukausi ei ole sujunut lainkaan suunnitelmien mukaan.

- SF90-auto omaa mahtavan potentiaalin. Siinä ei ole mitään vikaa. Se on erittäin voimakas ja vahva auto, mutta emme ole saaneet siitä vielä 100-prosenttisesti kaikkea irti. Ja puhun nyt tilanteesta ensisijaisesti oman näkemykseni pohjalta, Vettel muotoilee italialaislehti Corriere dello Sportille.

Aikaa ei ole hukattavaksi enää hetkeäkään, sillä muuten Mersu painelee pisteissä pitkälle horisonttiin.

- Ymmärämme autoa koko ajan paremmin ja meidän pitää nyt tavallaan lukita tilanne. Lähiviikot tulevat olemaan auton osalta ratkaisevia ymmärtääksemme sen, minkä suunnan otamme tuleville kuukausille, Vettel tähdentää.

Ferrari hallitsi vielä Barcelonassa ajettuja talvitestejä, mutta tositoimissa, eli Australiassa, Bahrainissa ja viimeksi Kiinassa Mercedes on määrännyt marssijärjestyksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen johdolla.

- Emme voi olla tyytyväisiä kauden alkuun. Tosin kaikki kolme ajamaamme rataa ovat olleet varsin erilaisia ja samoin myös olosuhteet, Vettel pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!