NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarilta on luvassa lisää jäätäviä viestejä Leclercille

24.3.2019 - 23:10:02


Kimi Räikköstä Ferrarilla seuranneelle Charles Leclercille kävi heti kauden ensimmäisessä F1-kisassa Australiassa selväksi kupletin ajoittain karukin juoni.

Ferrari käskytti viidenneksi päätyneen Leclercin antamaan tallikaveri Sebastian Vettelin ajamaan maaliin edellään. Näitä viestejä Leclercille on luvassa vastaavissa tilanteissa taatusti lisää.

- Olen tyytyväinen hänen (Leclerc) käyttäytymiseensä kisassa. Hän on hyvä kuljettaja ja hän on hyvä tiimipelaaja, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto muotoilee Speedweekille Bahrainin kisaviikonloppuun valmistauduttaessa.

Australiassa totaalisesti Mercedeksen jalkoihin jäänyt Ferrari teki jo kauteen lähdettäessä Leclercille selväksi sen, että Vettel asetetaan etusijalle mestaruutta metsästettäessä. Leclerc ei tule koskaan olemaan sinut sen kanssa, mutta sen suurempaa kapinamieltäkään ei ole havaittavissa.

- Minulla oli olemassa se vauhti, jolla olisin voinut hyökätä Vetteliä vastaan. Tiimi päätti kuitenkin jäädyttää sijoitukset. Minulla ei ollut mitään ongelmaa sen kanssa, koska emme taistelleet voitosta, Leclerc toteaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!