NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen ajotyyliä kopioiva tallikaveri: ”Olisi virhe tehdä asioita eri tavalla”

22.2.2019 - 12:15:00


Italialaiskuljettaja Antonio Giovanazzi seurasi aina tilaisuuden tullen herkeämättä ja silmä tarkkana kaiken kokeneen Alfa Romeo-tallikaverinsa Kimi Räikkösen ajolinjoja ensimmäisellä talvitestijaksolla Barcelonassa. Giovanazzi myöntää, että hän haluaa kopioida suuresti arvostamansa Räikkösen ajotyylin itselleen.

Giovanazzi pyrkii ammentamaan ensimmäisellä täysipainoisella F1-kaudellaan kaiken mahdollisen opin ja neuvot Räikköseltä, jota tämä on auliisti luvannut tarjota nuorelle italialaiselle. Räikkönen on kaikessa roolimalli Giovanazzille.

- Seurasin koko ajan tarkkana Kimin ajolinjoja ja myös hänen antamaansa palautetta. Kimillä on niin paljon minua enemmän kokemusta, että minun on vain kuunneltava ja otettava kaikki mahdollinen irti hänen neuvoistaan, Giovanazzi alleviivaa Motorsport-Total.com -sivustolla.

Giovanazzi tähdentää, että hänellä ei ole tässä tilanteesta mitään järkeä edes yrittää sooloilla. Oppimisprosessissa ja tietenkin myös C38-auton kehittämisessä mennään kuuliaisesti Räikkösen tahtiin.

- Olisi virhe tehdä asioita eri tavalla, kuin hän tekee. Se tekee asiat helpommaksi myös koko tiimille, kun molemmat kuljettajat työskentelevät samalla tavalla, Giovanazzi korostaa Räikkösen suurta roolia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13