NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Räikkösen tallikaveri pyytää: ”Älkää vertailko minua Leclerciin”

14.1.2019 - 13:21:36


Kimi Räikkösen italialainen Sauber-tallikaveri Antonio Giovinazzi haluaa keskittyä ensimmäisellä F1-kaudellaan puhtaasti omaan suoritukseensa ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. Giovinazzi pyytää, että häntä ei vertailtaisi ranskalaiseen Charles Leclerciin, joka nousi Sauberilta Räikkösen seuraajaksi Ferrarilla.

Giovinazzin mukaan hän ei ole keskustellut Leclercin kanssa sen suuremmin tämän viime kaudesta Sauberilla.

- Haluan keskittyä itseeni, Giovinazzi kuittaa Autosportille.

Giovinazzi on hehkuttanut monessa käänteessä tilaisuuttaan kilpailla Räikkösen rinnalla. Giovinazzi on vakuuttunut siitä, että Räikkönen tarjoaa hänelle auliisti kaiken mahdollisen opin ja tuen.

- En halua toistaa tänä vuonna Charlesin tuloksia, tai parantaa niitä. Minun tavoitteeni on vain tehdä parhaani, Giovinazzi muotoilee.

Leclerc kilpaili viime kaudella ruotsalainen Marcus Ericsson rinnallaan. Ericsson olisi halunnut jatkaa Sauberilla Räikkösen tallikaverina, mutta Giovinazzin paikka oli pedattuna jo hyvissä ajoin ja ruotsalainen lähti etsimään uusia haasteita Indy-sarjasta.

- Minulla on eri tallikaveri kuin Charlesilla. Kaikki tulee näyttämään erilaiselta. Toivon, että auto on nopeampi ensimmäisistä kisasta alkaen, Giovinazzi viittaa Melbournen suuntaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47