NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Siellä on Kimi Räikkönen” - kärkitallien härnääjät tarjoilevat herkullisia hetkiä

14.1.2019 - 12:43:33


Kimi Räikkönen on kertonut lähtevänsä nauttimaan ensi kaudella puhtaasti kilvanajosta Sauberin ratissa. Paineitta lataava Räikkönen on samalla se mies, jonka uskotaan parhaimmillaan järkyttävän, tai ainakin hämmentävän kärkitallien mielenrauhaa F-ykkösissä.

Takavuosien F1-kuljettaja Karun Chandhok puki Birminghamissa järjestetyssä Autosport show’ssa kaikkien ajatukset ja odotukset sanoiksi tulevan kauden osalta.

- Mercedes, Ferrari ja Red Bull ovat omassa luokassaan. En usko, että muut pystyvät kuromaan eroa umpeen heihin, mutta keskikastista kehkeytyy mielenkiintoinen, todella mielenkiintoinen, Chandhok povaa.

Chandhok odottaa kuitenkin ajoittaisia yllätyksiä erityisesti Räikkösen taholta. Sauber tarjoili väkeviä viitteitä tulemisestaan jo viime kauden lopulla.

- Ferrarin kanssa yhteistyötä tekevä Haas haluaa ottaa stepin eteenpäin, Renault, Williams ja McLaren tekevät taatusti kaikkensa pistääkseen viime vuotta paremmaksi ja niin, sitten siellä Alfa Romeo-Sauber Kimi Räikkösen kanssa, Chandhok herkuttelee tulevaisuuden näkymillä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!