NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallipomo kehuu ruotsalaiskuskia: ”Iso apu auton kehitystyössä”

16.12.2018 - 10:37:28


Ruotsalainen F1-kuljettaja Marcus Ericsson himoitsi jatkosopimusta Sauberille ja pestiä Kimi Räikkösen rinnalle, joka meni sittenkin odotetusti italialaiselle Antonio Giovinazzille. Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur kuitenkin painottaa, että Ericssonin tekemä työ kantaa hedelmää edelleen myös kaudella 2019.

- Marcus antoi erittäin hyvää palautetta teknisissä asioissa ja auttoi siten auton kehitystyössä, Vasseur alleviivaa Indy-sarjaan siirtyneen Ericssonin merkittävää panosta päättyneellä kaudella.

Räikköstä Ferrarilla seuraava ranskalainen Charles Leclerc poimi Sauberilla suurimmat otsikot itselleen, mutta Vasseur muistuttaa, että Ericsson veti myös vauhdillisesti väkevän kauden.

- Marcus otti viime vuoteen verrattuna valtaisan askeleen eteenpäin. Hän pystyi ajamaan vielä loppukaudellakin tasaisesti vastaavia kierrosaikoja kuin Charles. Hän oli Charlesin edellä Sao Paulossa ja hieman jäljessä Austinissa. Charlesille oli hyvä olla Marcuksen kaltainen vertailukohde. Siitä on hänellä paljon hyötyä jatkossa, Vasseur vinkkaa ensi kauden suuntaan.

Leclerc on jo ehtinyt julistaa tavoitteensa ensimmäiselle Ferrari-kaudelleen: kaksi voittoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52