NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n vihatuin kuski yllättää - ylistää yhtä suurinta solvaajaansa

18.11.2018 - 09:29:43


Haas-tallin Kevin Magnussen on F1:n ”paha poika” ja kenties koko sarjan vihatuin kuljettaja. Magnussenin liikkeet radalla ja viiltävät sivallukset sanan säilällä ovat saaneet monet raivon valtaan. Nyt tanskalainen yllättää jälleen - vuorostaan positiivisessa mielessä.

Magnussen ja F-ykköset tämän kauden jälkeen kaksinkertaisena maailmanmestarina hyvästelevä McLarenin espanjalaiskuljettaja Fernando Alonso ovat olleet tällä kaudella ylimpiä vihollisia. Keskinäisestä kunnioituksesta ei ole ollut tietoakaan, ei radalla kuin sen ulkopuolellakaan.

Magnussen latasi mm. Monzassa, että hän ei malta odottaa sitä hetkeä, kun ”marisija” Alonso lähtee sarjasta. Alonso on antanut palaa samalla mitalla takaisin. Solvauksia, alatyylisiäkin, on saadellut surutta puolin ja toisin.

Magnussenin tuorein luonnehdinta Alonsosta tuleekin tätä taustaa vasten tosiaankin kuin puskista.

- Kunnioitukseni Fernandoa kohtaan kilvanajana on valtava. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän ole edelleen yksi sarjan parhaista kuljettajista. Taistelumme ja riitamme eivät ole vaikuttaneet kunnioitukseeni Fernandoa kohtaan, Magnussen vakuuttelee Speedweekille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!