NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tämän takia olemme täällä" - Ferrarin jättävä Kimi Räikkönen iloitsi myös tallin puolesta

22.10.2018 - 07:00:06


Kimi Räikkönen pääsi juhlimaan neljänneksi viimeisessä F1-kilpailussaan Ferrarin ratissa sunnuntaina. Räikkönen ajoi ruutulipulle ensimmäisenä USA:n osakilpailussa Austinissa.

Mercedeksen Lewis Hamilton oli voittanut neljä edellistä osakilpailua. Ferrari palasi vihdoin korkeimmalle korokkeelle.

- Oli hauska todistaa kaikille ihmisille, että pystymme yhä voittamaan. Sen takia olemme täällä, yrittämässä voittaa kilpailuja ja mestaruuksia, Räikkönen julisti Ferrarin verkkosivuilla.

GP-voitto oli Kimille ensimmäinen hänen toisella Ferrari-jaksollaan (2014-18). Räikkönen voitti viimeksi Lotuksella kauden 2013 avaus-GP:ssä.

- Totta kai on hieno fiilis voittaa tämä kilpailu. Tämä oli jännittävä kilpailu, ei pelkästään meille vaan myös kaikille katsojille, Räikkönen totesi.

Kautta on jäljellä vielä kolmen osakilpailun verran: Meksiko, Brasilia ja Abu Dhabi.

- Meillä oli todella vahva viikonloppu. Olen iloinen siitä varsinkin koska meillä on ollut viime aikoina vaikeita viikonloppuja. On mukava nähdä, että meillä on vielä nopeutta voittaa ja taistella. Tänä viikonloppuna löysimme sen auton, jonka odotamme meillä olevan, Räikkönen iloitsi.

Räikkönen nousi MM-pisteissä kolmanneksi. Mercedesin Lewis Hamilton ei vielä varmistanut maailmanmestaruutta, mutta käytännössä titteli on britin. Räikkösen tallikaveri Sebastian Vettelillä on teoreettiset mahdollisuudet vielä ohittaa Hamilton, mutta se vaatisi planeettojen siirtymistä radoiltaan.

- Lähdemme nyt Meksikoon, missä yritämme parhaamme ja saamme toivottavasti loistavan tuloksen molemmille autoille. Tulemme taistelemaan loppuun saakka, Räikkönen julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10