NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei ole ollut helppoa viime aikoina" - Vettel iloitsi Kimin puolesta, mutta manaili omaa menoaan

22.10.2018 - 06:30:38


Ferrarin Kimi Räikkönen juhli viimein Formula ykkösten GP-voittoa yli viiden vuoden tauon jälkeen sunnuntaina. Suomalaisen tallikaveri Sebastian Vettel sijoittui Austinissa neljänneksi.

- Olen todella, todella iloinen Kimin puolesta ja hänen tuloksestaan, mutta en ole tyytyväinen omaan kilpailuuni. Olen pettynyt, koska petin tiimin, Vettel totesi kaksijakoisesti Ferrarin verkkosivuilla.

Vettelille USA:n osakilpailu oli vähintäänkin haastava. Hän sai ensin harjoituksien rikkeestään kolmen ruudun lähtörangaistuksen ja sitten itse kilpailussa kolaroi heti ensimmäisellä kierroksella.

- Otin kontaktia (Red Bullin Daniel) Ricciardon kanssa ensimmäisellä kierroksella. En ole varma näkikö hän minua, kun lähestyin häntä. Halusin laittaa hänelle painetta seuraavaan mutkaan. En ollut missään tapauksessa ohittamassa häntä siinä, mutta minulla ei vain ollut tilaa lainkaan. Renkaamme osuivat yhteen ja minä pyörähdin ympäri, Vettel kertasi tilannetta.

Maailmanmestaruus ei vielä ratkennut virallisesti. Vettelillä on yhä teoreettiset mahdollisuudet titteliin, mutta käytännössä Mercedeksen Lewis Hamilton tulee juhlimaan F1-mestaruutta.

- Tämä oli tärkeä kilpailu meille tiiminä ja oli mukava nähdä, että vauhtimme oli hyvää. Minulla ei ole ollut helppoa viime aikoina. Huonot tulokset ovat osa lajia, mutta uskon, että pystymme ratkaisemaan ongelmat, Vettel mietiskeli.

Vettel on MM-pisteissä kakkosena. Hän on voittanut viimeksi Belgiassa elokuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13