NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ricciardo tuskaisena: "Melko synkkää on ollut"

12.10.2018 - 16:16:29


F1-talli Red Bullin kilpakuski Daniel Ricciardo on tuskaillut tällä kaudella aika-ajoissa kerta toisensa jälkeen. Australialaiskuljettajan mukaan auton ymmärtämiseen on tuhraantunut aivan liikaa aikaa.

Ricciardo voitti kaksi kertaa kuudessa ensimmäisessä kauden GP-kisassa, mutta ei ole seissyt podiumilla Monacon toukokuisen kisan jälkeen. Kilpailuja on ajettu 17 ja Ricciardo on ollut vain neljä kertaa parempi aika-ajoissa kuin tallikaverinsa Max Verstappen.

- Tämä on ollut aika synkkää, mies kertoi Autosport-lehden haastattelemana.

- Ehkä tein itselleni kaudesta vaikean jo Monacossa, kun kuvittelin, että mennään siitä eteenpäin lentäen koko loppukausi. Kausi kyllä alkoi hyvin, mutta en ole saanut sitten oikein kaikkea irti. Tai sitten Max vain on tullut koko ajan paremmaksi, en tiedä! Mutta minä en luovuta, Ricciardo teroitti.

- Yleensä luulen, että kun alamme ymmärtämään autoa, niin sitten onkin jo liian myöhäistä. Ehkä me opimme koko ajan, mutta hän (Verstappen) on saanut autosta enemmän irti kuin minä. Meillä on ollut myös paljon epäonnea ja toivottavasti tämä kaikki jää taakse kun siirrymme Hondalle. Onhan tämä ollut turhauttavaa, aussikuski pohti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!