NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsalaiskuski hinkuu Räikkösen tallikaveriksi: ”Paineet ovat kovat, mutta pidän siitä”

24.9.2018 - 13:38:24


Ruotsalainen F1-kuljettaja Marcus Ericsson halua säilyttää hinnalla millä hyvänsä paikkansa Sauberilla myös kaudella 2019. Sauberilla on tässä vaiheessa vasta toinen, mutta tietenkin sitäkin kovempi kuljettaja selvillä Kimi Räikkösen hahmossa.

Ericsson uskoo saumoihinsa jatkosopimuksen osalta, vaikka Sauberille onkin tyrkyllä mm. italialainen Antonio Giovinazzi.

Ericsson uskoo myös siihen, että hänen nykyisen tallikaverinsa Charles Leclercin siirtyminen Räikkösen seuraajaksi Ferrarille saattaa olla pelkästään positiviinen asia.

- Olen ajanut puolenkymmentä viimeistä kisaviikonloppua Leclerciä paremmin, mutta tiedän toki, että minun on nyt jatkettava vähintään samaan malliin. Charles siirtyy Ferrarille, joten se kertoo paljon, Ericsson pudottelee toiveikkaana.

Kaudesta on ajamatta kuusi kisaa. Niistä seuraava odottaa vuoroaan tulevana viikonvaihteena Venäjän GP:n merkeissä.

- Minulle on nyt tärkeintä kukistaa tiimikaveri jäljelläolevissa kisoissa. Mutta riittääkö se jatkosopimukseen? Se ei ole minun käsissäni, Ericsson myöntää.

Taistelu kuljettajapaikoista on tuntuvasti kovempaa kuin vielä pari vuotta sitten.

- Siitä kertoo myös Kimin sitoutuminen Sauberille, jossa on nyt enää yksi paikka vapaana. Minun on esitettävä, mitä osaan. Paineet ovat kovat, mutta pidän siitä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!