NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari-pomo lipsautti vesi kielellä: "Ovi aina auki Mick Schumacherille"

23.9.2018 - 15:48:29


Moninkertaisen F1-maailmanmestari Michael Schumacherin poika johti paalulta aina maaliin saakka Itävallan Red Bull Ringillä ajetussa F3-sarjan Euroopan osakilpailussa. Voitto oli nuorelle kuskille jo viides perättäinen ja sarjajohto on selkeä.

Ferrarilla ollaan seurattu tiiviisti nuoren miehen otteita. Isänsä kun voitti tallissa peräti viisi mestaruutta. Ferrari ei haluaa laittaa paineita kuljettajan suuntaan, mutta myöntää haluavansa lähitulevaisuudessa miehen leipiinsä.

- Tärkein asia on muistaa antaa hänen kasvaa ja olla laittamatta liikaa paineita hänelle, Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene avasi ESPN-kanavan haastattelussa.

- Viimeaikaiset tulokset ovat erittäin, erittäin hyviä ja toivon hänelle hyvää uraa. Nimensä historia on myös osa Ferrarin historiaa ja ovi Maranellossa pysyy aina auki. Mutta ilman, että poltetaan miestä heti loppuun. Perhe saa päättää lopulta, mitä hän tekee, Arrivabene sanoi kohteliaasti.

Schumacher on F3-sarjassa Mercedeksen tukema kuljettaja, mutta mitään sopimuksia miehellä ei vielä ole F1-sarjan tallien kanssa. Ensi kaudella Schumacher ajanee F2-sarjaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!