NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vettel ikävöi jo valmiiksi Räikköstä: "Meillä ei ole yhtään potaskaa välillämme"

23.9.2018 - 14:15:08


Ferrari-kuski Sebastian Vettel on kertonut, että ikävöi jo Kimi Räikköstä tämän lähtiessä Sauber-tallin leipiin ensi kaudeksi. Vettelin mukaan heidän suhteensa perustuu täydelle rehellisyydelle.

Räikkonen on ajanut Ferrarilla neljä kautta vuodesta 2014 lähtien. Nyt tallin nuori suojatti Charles Leclerc ottaa kilpakuskin paikan kaudella 2019.

- Tottakai!, Vettel vastasi epäröimättä Autosport.comin mukaan, kun tältä tiedusteltiin oliko Räikkönen paras tiimikaveri, jonka kanssa hän on työskennellyt.

- Tietenkin voit katsoa kaikenlaisia tuloksia ja taulukoita, mutta se ei ole tärkein asia. Mielestäni tärkein asia tiimikavereilla on kunnioitus toisiaan kohtaan. Ja tietenkin se potaskan määrä näiden välillä ja meillä ei ollut Kimin kanssa sitä yhtään alusta lähtien. Eikä se varmasti tule muuttumaankaan loppua kohden, Vettel hahmotti suhdetta.

- Charlesin kanssa tulee varmasti olemaan hienoa, mutta on ikävää, ettei Kimiä ole enää tallissa (kauden jälkeen), sillä me tulimme hyvin toimeen vaikka olemmekin erilaisia ihmisinä.

- En ajattele nyt sen enempää ensi vuotta vaan keskityn nyt vain tuleviin kisoihin, Vettel naulasi.

Vielä kysyttäessä Leclercin nuoruudesta Vettel mainitsi iän olevan merkityksetön.

- Voit olla nopea ja lahjakas vaikka olisit vanhempikin paperilla. Kimi on varmaan tästä paras esimerkki, joten siinä on kaksi hyvää esimerkkiä, Vettel päätti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!