NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sauber-kuski varmana: "Leclercin siirto hyvä juttu minulle"

22.9.2018 - 13:49:32


Sauberilla ajava ruotsalaiskuski Marcus Ericsson uskoo, että hän voi käyttää Charles Leclercin sopimusta Ferrarille vipuvartena neuvotellessaan uutta sopimusta sveitsiläistallin kanssa.

Sauberilla ajaa ensi vuonna varmasti Kimi Räikkönen, mutta periaatteessa toisen kuskin paikka on edelleen avoinna. Ericsson uskoo, että Leclercin siirto on hänelle hyväksi vaikka Ferrari saattaa yrittää ajattaa toista nuorta kuljettajaansa Antonio Giovinazzia Sauberin ratissa.

- He eivät ole antaneet minulle mitään selvää aikarajaa, mutta tiedän, että minun tulee suoriutua hyvin loppukaudesta, jotta se sieltä tulee, Ericsson kertoili Autosport.comin mukaan sopimustilanteestaan.

- Ajoin enemmän pisteitä kuin Charles ennen Singaporea viidessä viimeisessä kisassa. Charles ajaa nyt seuraavat kaksi kautta Ferrarilla, joten mielestäni se sanoo jo aika paljon. Jos pystyn pitämään tasoni tai parantamaan, niin se minun pitää tehdä. Jos sillä ei saa uutta sopimusta, niin se ei enää ole minusta kiinni, ruotsalaiskuski sanaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!