NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Mikä päivä, mikä viikonloppu!” Hamilton onnensa kukkuloilla

16.9.2018 - 17:45:13


Mercedeksen Lewis Hamilton dominoi Singaporen F1-kisaa mestarillisesti alusta loppuun. Hamilton petasi kisaan upeat lähtökohdat ajamalla lauantaina paalupaikalle todellisella haamuajalla, mitä hämmästellään Singaporessa vieläkin.

Kisassa Hamiltonia pyrki haastamaan vain Red Bullin Max Versteppan, mutta sekin oli sittenkin enemmän kosmetiikkaa. Hamilton peittosi Verstappenin lähes yhdeksällä sekunnilla. Kolmanneksi päätynyt Ferrarin Sebastian Vettel jäi voittajasta jo 39,9 sekuntia.

Hamilton omaa nyt vankan otteen mestaruuteen. Hänellä on 40 pisteen etu puolellaan Vetteliin. Tosin kaudesta on jakamatta yhä 150 pisteen potti.

- Mikä päivä, mikä viikonloppu!, Hamilton herkutteli kisan jälkeisessä haastattelussa kiitellen myös fantastista yleisöä.

Hamilton kehui samalla vuolaasti tiimiään.

- Tiimi ei ole koskaan luvuttanut, vaan sillä on ollut koko ajan vahva luottamus minuun ja Valtteriin (Bottas), Hamilton viittasi Ferrarin taannoiseen vauhdilliseen ylivoimaan.

Hamiltonin kisa sujui täydellisesti rengasstrategiaa myöten. Ainoa ja vain hetkelliseksi jäänyt murhe olivat kierroksella ohitettavat, eli tien tukkona hidastelleet Williamsin Sergei Sirotkin ja Haasin Romain Grosjean.

- Sydän nousi hetkeksi kurkkuun, mutta pystyin sen jälkeen taas ottamaan etumatkaa. Kisa tuntui elämäni pisimmältä, mutta 40 pisteen MM-johto - ei paljon paremmin voisi olla!


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leijona hakee ravanssia Dynamosta

19.4.2019 12:10:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

19.4.2019 07:30:49