NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hamilton varoittaa vuoristoradasta ja jarruttelee puheita mestaruudesta: ”Aivan liian aikaista”

15.8.2018 - 23:06:10


Mecedeksen Lewis Hamilton ei suostu kietaisemaan mestarisuosikin viittaa harteilleen MM-johdosta huolimatta. Hamilton korostaa, että tässä vaiheessa ja Ferrarin rajussa puristuksessa on vielä aivan liian aikaista puhua mestaruudesta.

Hamilton siirtyi kesätauolle kaksi peräkkäistä voittoa plakkarissaan ja 24 pisteen etu puolellaan Ferrarin Sebastian Vetteliin. Vettelin tallikaveri Kimi Räikkönen on kolmantena 67 pistettä Hamiltonin takana.

- Minusta tässä vaiheessa on tosiaankin aivan liian aikaista ajatella ja puhua mestaruudesta. Olemme nähneet, millaista vuoristorataa tämä kausi on meiltä ollut, Hamilton huikkaa Motorsport Weekille.

- Olen ollut välillä muutamia pisteitä perässä ja välillä taas johdossa, mutta olemme oppineet paljon. En usko, että tulee olemaan hetkeäkään, jolloin tuntisit pitelevän mestaruuspokaalia käsissäsi. Meillä on vielä pitkä, todella pitkä tie edessämme, Hamilton viittaa loppukauteen.

Hamilton uskoo, että jännitysnäytelmä ulottuu kauden loppuun asti.

- Paljon voi vielä tapahtua, joten on erittäin tärkeää, että pystymme pitämään painostusta yllä ja jatkamaan töitä samaan malliin. Minusta työmoraalimme on ollut erittäin vahvaa ja tiimihenki parempi kuin koskaan.

Kausi jatkuu reilun viikon kuluttua Span radalla Belgiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52