NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alonso nosti Räikkösen tapetille vertaillessaan tallikavereitaan

22.7.2018 - 13:22:46


Fernando Alonso uskoo, että hänen McLaren-tallikaverinsa Stoffel Vandoornen räpellys aika-ajoissa päättyy, kunhan tämän auton ajoittain mystisiksi luonnehditut ongelmat on korjattu. Alonso on päättänyt samalla vertailla myös entisten tallikavereidensa aika-ajosuorituksia häneen nähden.

- Jos katsotaan aikaisempia tallikavereitani, niin he olivat minua paljon enemmän jäljessä kuin Stoffel. Kaudella 2014 olin kuusi tai seitsemän kymmenystä Kimiä (Räikkönen) nopeampi joka kerta, Alonso toteaa Motorsport.com-sivustolla.

F-ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Alonso on mestari myös suurentelemaan asioita, mutta Räikkösen tapauksessa hän muistaa tilanteen pääosin oikein.

Alonso kukisti kaudella 2014 silloisen Ferrari-tallikaverinsa Räikkösen lukemin 19-3 aika-ajoissa. Kaksikon välinen ero oli keskimäärin puolen sekunnin luokkaa.

- Stoffelin ero minuun on nyt pienempi, mutta hän tulee olemaan minua aina vähän jäljessä, koska minua on vaikeaa kukistaa!, Alonso vitsailee.

Alonso on antanut Saksan GP:n yhteydessä myös vinkin uransa jatkosta F-ykkösissä. Alonson mukaan hän ei tule ajamaan sarjassa ainakaan enää kaudella 2021.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!