NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rosbergin tylyt terveiset Hamiltonille: ”Vettel on nyt minut suosikkini mestariksi”

22.7.2018 - 12:01:01


Nico Rosberg ja Lewis Hamilton olivat kaikkea muuta kuin ylimpiä ystäviä Mercedes-tallikavereina kilpaillessaan. Vanhat haavat eivät suinkaan ole umpeutuneet, päinvastoin. Sanansäilä sivaltaa edelleen terävästi puolin ja toisin.

Näin on tapahtunut myös Saksan GP:n näyttämöllä Hockenheimissa, jossa Hamilton ehti ensin tyrmätä suunnitelmat siitä, että Rosberg olisi hoitanut viralliset kuljettajahaastattelut.

Rosbergilla tarjoutui vuorostaan tilaisuus antaa samalla mitalla takaisin sen jälkeen, kun Hamilton oli epäonnistunut lauantain aika-ajoissa.

- Tuo epäonnistuminen aika-ajoissa oli hänelle valtaisa takaisku. Vettel (Sebastian) kirjaimellisesti lentää Ferrarillaan karkuun. Sebastian on nyt minun suosikkini maailmanmestariksi. Lewisillä on Hockenheimilla edessään täysi työ taistella keskiryhmässä, Rosberg toteaa Speedweekille.

Rosbergin mukaan hän on lisäksi havainnut erikoisia piirteitä Hamiltonin kehonkielessä.

- Hänen nykyinen kehonkielensä on täysin uutta minulle. Se huolestuttaa minua. Havaitsin sen jo Silverstonessa. Ehkä sitä kuvaa parhaiten sana ”epäusko”, Rosberg lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!