NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Mitä v**tua hän tekee!” Kimi Räikkönen raivon kohteena

23.6.2018 - 20:40:49


Haas-tallin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen käy Kimi Räikköselle kuumana kuin hellankoukku. Magnussen väittää, että Räikkönen pilasi hänen aika-ajonsa Ranskan GP:ssä. Räikkönen päätyi kuudenteen ja Magnussen yhdeksänteen ruutuun.

Motorsport.com-sivustolla uhmakkaasti avautuva Magnussen kuvailee Räikkösen otteita Q3:ssa sanoin ”epätoivoinen, epävakaa ja hämmentynyt”.

Magnussenin mukaan Räikkönen torpedoi hänen mahdollisuutensa viimeisellä vedolla. Magnussen oli ohittanut sitä ennen Räikkösen, mutta suomalainen kuittasi uudelleen radan ykkösmutkassa.

- Mitä v**tua hän tekee!, Magnussen oli kysynyt raivoissaan Haas-tallilta.

Ferrarin kisainsinörin ja Räikkösen välillä vallitsi hämmennys aika-ajojen ratkaisevilla hetkillä. Tilanne oli sekava, todella sekava.

- Hän mokasi kaikki kierroksensa. En tiedä kuinka monelle kierrokselle hänellä oli polttoainetta, mutta muilla oli ainakin yhteen. Ja sitten hän yrittää vielä välittömästi yhtä kierrosta ja ohittaa minut. Hän yritti painaa kolme kierrosta putkeen, missä ei ollut lainkaan järkeä. Ei ole mitään mahdollisuutta ennustaa, mitä hän tekee. En tiedä, oliko se sääntöjen vastaista, mutta ainakin täysin odottamatonta, tanskalainen tiuskii.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!