VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huhut vellovat varikolla - Lewis Hamilton vihjasi tulevaisuudestaan

21.6.2018 - 13:34:03


Mercedeksen F1-tähti ja nelinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton viihtyy edelleen formula ykkösissä, vaikka huhut ovat puhuneet tähden lopettamisen puolesta.

Syynä huhuihin on ollut jatkuvasti pitkittyvä prosessi Hamiltonin ja Mercedeksen jatkosopimuksen ympärillä. Hamilton ei ole vieläkään laittanut puumerkkiään jatkosopimukseen.

Ranskan GP:n alla Hamilton antoi kuitenkin lausuntoja, jotka viittaavat kiistatta siihen, että Hamilton olisi jatkamassa sarjassa myös ensi kauden jälkeen.

- On monia asioita, jotka motivoivat minua. Haluni voittaa mestaruus on nyt suurempi kuin mitä se on koskaan ollut. Olen tehnyt monia asioitani elämässäni, mutta mitkään niistä eivät olisi olleet mahdollisia ilman kilvanajoa, Hamilton sanoi.

- Kilpaa ajaminen on elämässäni kaiken yläpuolella. Olen uhrannut niin paljon tämän eteen missä olen nyt ja rakastan sitä, mitä teen. Rakastan kilpailua ja haasteita, Hamilton lisäsi.

Mercedeksellä on kuitenkin ollut tällä kaudella haasteita. Nyt talli saa kuitenkin uuden moottoripäivityksen Ranskan kisaan.

- Ferrari on tehnyt viime aikoina parempaa työtä ja on meitä hieman edellä, joten meidän pitää tehdä enemmän, Hamilton paalutti.

Ferrarin Sebastian Vettel johtaa ennen Ranskan kisaviikonloppua kuljettajien MM-sarjaa 120 pisteellään. Hamilton on kuitenkin vain yhden pisteen päässä saksalaisesta.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02