VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonso jättämässä Formula ykköset - McLaren ottamassa yllätysvalinnan tilalle

21.4.2018 - 09:18:52


Useat Formula ykkösiä tarkasti seuraavat sivustot, kuten Beyondtheflag.com uutisoivat huhusta, jonka mukaan Fernando Alonso olisi jättämässä McLaren-tallin tämän kauden jälkeen. Alonson huhutaan harkitsevan vetäytymisestä Formula ykkösistä kokonaan ja siirtyvän urheiluautoihin tai IndyCar-sarjaan.

Alonson sopimus on katkolla tämän vuoden lopussa. Hänellä voi olla tietysti mahdollisuuksia päästä Mercedeksen kuljettajaksi, mutta Mersulla on monta muutakin kuljettajaa kiikarissa.

Alonson tilalle McLaren on pestaamassa nuorta brittikuljettajaa Lando Norrisia, jota pidetään Lewis Hamiltonin veroisena lahjakkuutena. Norris, 18, voitti viime kaudella Formula 3:n eurosarjan mestaruuden ja johtaa tällä hetkellä Formula 2-sarjan pisteissä. Norris ajoi Alonson tallikaverina myös Daytonan 24 tunnin ajossa viime talvena.

Stoffel Vandoorne olisi jatkamassa McLarenin toisena kuskina. Toista täyttä kauttaan McLarenilla kisaava Vandoorne on pärjännyt olosuhteisiin nähden hyvin, vaikka Alonso tiimin ykköskuljettajana onkin saavuttanut parempia tuloksia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!