NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt puhuu isä-Verstappen: "Maxin pitää ajatella enemmän"

17.4.2018 - 09:18:31


Formula ykkösten parikymppinen superlupaus Max Verstappen on toilaillut alkukauden kolmessa kisassa urakalla. Viime sunnuntaina Shanghaissa hänen malttinsa ei riittänyt ohitustilanteissa ja sen seurauksena hän menetti voiton ja pilasi myös Sebastian Vettelin kisan.

Max Verstappen on heittänyt ison määrän pisteitä pois. Mercedes-pomo Niki Lauda ehti jo varoitella, että toilailuillaan radalla Max vielä vahingoittaa itseään.

Maxin isä Jos Verstappen on aiemmin tylyttänyt poikansa arvostelijoita. Nyt Jos Verstappen kuitenkin myöntää, että pojan pitäisi ottaa opiksi.

- Ohituspaikkaa Vettelistä ei ollut. Ohittaminen ei ollut mahdollista. Se oli arviointivirhe, Jos Verstappen sanoi Ziggo Sportin Peptalk-ohjelmassa.

- Joissain olosuhteissa Maxin tulisi vain ajatella enemmän. En halua, että hän muuttaisi ajotyyliään. Hänhän ohitti kaksi autoa startissa ja toimi täydellisesti. Sellaista haluaisimme nähdä. Mutta emme halua nähdä tuollaisia (törmäys Vetteliin) liikkeitä. Hänen pitää hallita tilanteet. Hänen pitää ajatella, isä-Jos jatkaa.

Max Verstappen ajoi Shanghaissa ulos radalta myös ohitusyrityksessään Lewis Hamiltonista. Jos Verstappenin mukaan siinä tilanteessa kyse ei ollut virheliikkeestä. Jos totesi, että Max olisi voinut antaa Hamiltonille tilaa, mutta toisaalta Hamilton olisi voinut antaa tilaa itsekin.

- Se oli kisatapaus. Molempia voi syyttää, Jos Verstappen arvioi.

Jos Verstappen ajoi Formula ykkösissä itse kilpaa 1994-2003.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!