VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-pomojen tunteet kuumenivat - Ilmiriita

23.3.2018 - 09:39:02


Ferrarin päätös pestata F1-tallinsa tekniselle osastolleen Kansainvälisessä Autoliitossa FIA:ssa aiemmin toiminut Laurent Mekies ei ole miellyttänyt muita tiimejä. Ferrarin syytetään rikkovan sovittuja ehtoja karenssiajan suhteen.

Perjantaina Melbournessa Red Bullin tallipomo Christian Horner ja Ferrarin tallipomo Maurizio Arrivabene kävivätkin asiasta kiivasta väittelyä lehdistötilaisuudessa.

- Mitään väärää emme ole tehneet, koska kunnioitamme paikallista lakia. Sveitsin lakia, sillä Sveitsissä Laurent meille pestattiin. Ja Laurentilla on kuuden kuukauden karenssiaika. Sitten kuulin kommentteja "herrasmiessopimuksesta". Ne ovat vain kommentteja, koska luulen "herrasmiessopimuksen" olevan lain vastainen, ilmoitti Arrivabene.

Hornerin mukaan Ferrari rikkoi räikeästi sovittuja ehtoja.

- Suurin pettymys on, että meillä on strategiaryhmä, jossa FOM (tallien yhdistys), FIA ja tallien johtajat ovat mukana. Oli ymmärrys selkeistä ehdoista, joissa karenssiaika oli 12 kuukautta. Halusimme karenssiajasta kolmevuotisen, mutta suostuimme 12 kuukauteen. Nyt noilla kokouksilla ei ole merkitystä, jos sovimme jotakin, mutta emme noudata sovittuja asioita, Horner sanoi.

Horner totesi, että häntä ärsyttää eniten, että Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne puski läpi kolmen vuoden karenssiaikaa.

- Kun olemme tässä tilanteessa, voi sanoa, että keskustelut olivat ajan haaskausta, Horner täräytti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!