NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamiltonilta suora kommentti: "Bottaksella ei enää varaa selittelyihin"

14.3.2018 - 09:27:01


Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas aloittavat toisen kautensa F1-tallikaveruksina Mercedeksellä. Ensimmäinen vuosi sujui heiltä yhteistyössä hyvin. Politikointia, kuten Hamiltonin ja Nico Rosbergin yhteisinä vuosina, Mercedeksellä ei ollut.

Bottas kykeni haastamaan Hamiltonia hyvin vielä viime kesänä. Syksyn kisoissa Hamilton oli kuitenkin kaukana edellä ja voitti maailmanmestaruuden. Pisteissä kolmanneksi sijoittunut Bottas voitti kauden aikana kolme kisaa.

- Kyse ei ole pelkästään Valtterista. Viime vuosi oli hänelle vaikea hänen tultuaan uuteen tiimiin, jossa piti opetella uusia työtapoja ja toisenlaista tekniikkaa. Luulen, että hän on nyt käynyt oppimisprosessinsa läpi. Nyt hänen on iskettävä. Selittelyihin ei ole enää varaa, kommentoi Hamilton Bottaksesta Thecheckredflagin mukaan.

Hamilton uskoo Bottaksen pärjäävän 2018 paremmin.

- Odotanko hänen olevan lähempänä? Todellakin. Oletan hänen olevan parhaassa mahdollisessa iskussaan. Mutta niin odotan olevani itsekin, Hamilton ilmoittaa.

Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa on katkolla vuoden lopussa. Bottas itse on todennut jatkon riippuvan hänestä itsestään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!