NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-testit jatkuvat Barcelonassa - Bottas köröttelee hitaita kierroksia

8.3.2018 - 11:15:51


Formula 1 -sarjan testiviikko jatkuu Barcelonassa Circuit de Catalunyan radalla tänään torstaina. Kaikki testivuorossa olevat kuljettajat ovat käyneet tähän mennessä radalla ja kellottaneet tilastokelpoisen ajan.

McLaren-tallin Stoffel Vandoorne on vastannut päivän nopeimmasta kierrosajasta kellottamalla lukemiksi 1:18.855. Ferrari-tallin Sebastian Vettel on kiertänyt radan toiseksi nopeimmin, jääden McLaren-kuskin ajasta yli sekunnin. Vandoornen auton alla on hyper-pehmät renkaat, Vettel puolestaan testaa pehmeää rengasseosta.

Mercedes-tallilta on ajovuorossa suomalaiskuski Valtteri Bottas, jonka autossa on tällä hetkellä superpehmeät renkaat. Bottas on tähän mennessä kiertänyt radan 25 kertaa ja paras aika on 1:20.316 ja sillä irtoaa aamutestien kuudes sija.

Mielenkiintoinen nimi radalla on myös paluun onnettomuutensa jälkeen tehnyt Robert Kubica, joka testaa Williamsin autoa. Renkaina puolalaiskuskilla on pehmeä seos ja paras aika on tähän mennessä 1:20.788. Viime viikon testeissä Kubica pääsi kiertämään radan yhteensä vain 48 kertaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!