VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-pomolta tiukka linjaus kuljettajastaan: "Hän on ihan yhtä lahjakas"

11.1.2018 - 12:34:10


F1-talli Force Indian pomo Otmar Szafnauer luottaa tallinsa kuljettajiin. Hän on etenkin vakuuttunut Esteban Oconin kyvyistä.

Oconia ja Red Bullin Max Verstappenia on pidetty sarjan tulevaisuuden tähtikuljettajina ja tulevina maailmanmestareina. Enemmän porua on riittänyt Verstappenista, mutta Force Indian leirissä Ocon nostetaan ihan yhtä korkealle jalustalle. Suoraa vastausta siihen, kumpi on parempi, Force India-pomo ei osaa sanoa.

- Se on vaikea sanoa, sillä he ajavat eri autoilla. Mutta Max on tehnyt Red Bullin kanssa ison diilin ja me saimme Oconin varmasti pienemmällä summalla. Väitän, että Ocon on joka tavalla yhtä hyvä. Ensi kertaa kun Esteban oli ajamassa autoamme tiesimme heti, että kyse on jostain ainutlaatuisesta, Szafnauer sanoi Sky Sportsille.

Oconin tärkeimpiä ominaisuuksia on tallipomo mukaan tekniikan ymmärtäminen.

- Hän ymmärtää autoa hyvin. Hän pääsee nopeasti limitille ja osaa sitten kertoa, miltä tuntuu. Hän myös ymmärtää, mitä haluaa autolta, mikä on hyvin kypsää hänen ikäiselleen, Force India-pomo jatkoi.

Ocon on lainassa Force Indialla. Hän on Mercedeksen sopimuskuljettaja.

- Joskus lainaaminen on parempi kuin ostaminen. He voivat haluta hänet takaisin jossain kohtaa ja jos hän ajaa hyvin, niin se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, Szafnauer myönsi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29