VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-sirkus muutoksen kourissa - "Jos sponsori haluaa muotinäytöksen, järjestämme sellaisen"

11.1.2018 - 12:15:05


F1-sarjan uusi omistaja Liberty Media haluaa tulevaisuudessa viedä sarjaa viihteellisempään suuntaan. Uusi omistaja on aiemmin linjannut, että F1-kisan pitää tulevaisuudessa vastata tapahtumana amerikkalaisen jalkapallon loppuottelua eli Super Bowlia tapahtumana.

Nyt Liberty Median sponsorisopimuksista neuvotteleva Murray Barnett on avannut uuden omistajan linjauksia tarkemmin. F1-sarja haluaa jatkossa kuunnella yhteistyökumppaneitaan enemmän.

- Näen asian niin, että GP:een tulevan vieraan pitäisi voida viettää alueella yhdeksän tuntia näkemättä F1-autoa ollenkaan ja viihtyä silti, Barnett sanoi thejudge13.com-sivuston mukaan.

- En halua puhua liikaa aiemmasta pomosta Bernie Ecclestonesta, mutta meidän tavoitteenamme on tehdä tästä positiivisempaa yhteistyökumppaneiden kannalta, Barnett sanoi ja antoi esimerkin:

- Sen sijaan että sanoisimme sponsoreille ei, niin sanomme nyt mielummin "miksi ei". Eli jos sponsorimme haluaa GP:n yhteyteen vaikka muotinäytöksen, niin me pyrimme järjestemään sen ilman muuta, Barnett sanoi.

Barnettin mukaan sponsorointi on muutoksen kourissa. Sen pitäisi näkyä.

- Aiemmin kyse oli lähinnä siitä, että varikolla oli joku mainosbanneri tai auton kyljessä tekstiä. Sponsorit haluavat olla mukana lajissa. Meidän tehtävä on antaa heille tunne, että he saavat jotain aidosti takaisin. Totta kai se vaatii myös enemmän työtä, Barnett sanoi.

Eipä ole siis yllätys, että F1-sarjan nykyiset kasvot, Lewis Hamilton sopii sarjan uudelle omistajalle. Sarjan imagon kannalta Hamilton on juuri sitä, mitä "lääkäri määrää": hän on aktiivinen somessa ja haluaa olla paljon esillä.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40