COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Häkkinen antoi tunnustusta Bottakselle: "Joutui kovaan paikkaan"

28.12.2017 - 16:17:51


Formulalegenda Mika Häkkinen pohti Mercedeksen menestyksen taustalla vaikuttaneita tekijöitä päättyneellä kaudella Unibetin kolumnissaan. Mercedes-kuski Valtteri Bottaksen suorituksen hän nosti esimerkiksi vaikeuksien voittamisesta.

- Mercedes on dominoinut ykkösiä hybridimoottorien saavuttua, mutta tämän kauden auton kanssa he olivat ongelmissa. Joskus auto oli erittäin nopea, mutta toisinaan takapää oli epävakaa ja säätöjen kanssa oli tekemistä. Se vaikeutti Lewisin ajoa, vaikka hänellä oli paljon kokemusta Mersun edellisistä autoista. Valtterin kohdalla se puolestaan tarkoitti sitä, että ensikosketus uuteen talliin ei ollut helppo. Hänellä oli muutenkin paljon opeteltavaa, ja auton ongelmat lisäsivät haastetta.

Häkkisellä on vahva luotto Bottaksen tulevaisuuteen.

- Oli todella hienoa nähdä Valtterin voittavan kaksi kisaa. Hän on vahva ja tasapainoinen kaveri. Venäjän ja Itävallan voitot osoittavat, että hän pystyy voittamaan. Kauden keskivaihe oli hänelle hieman vaikea, mutta tiedän, että hän on tehnyt kovasti töitä päästäkseen sinne missä on. Voitte olla varmoja siitä, että hän käyttää talvitauon hyödyntääkseen oppimaansa, Häkkinen linjasi Unibetin kolumnissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33