COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull -pomo myönsi: "Kammottavin vuosi pitkään aikaan"

28.12.2017 - 11:38:24


F1-talli Red Bullin pomo Christian Horner on kertonut Motorsport.comin haastattelussa, että päättynyt vuosi oli tallille vaikein luotettavuuden osalta sitten vuoden 2006.

Tallin kisakuskit Max Verstappen sekä Daniel Ricciardo eivät päässeet tittelikamppailuun mukaan, kun Renaultin moottorissa ilmene ongelmia vähän väliä. Talli sai kauden aikana massiiviset 740 paikkaa lähtöruudukkorangaistuksia. Ferrari ja Mercedes selvisivät vain 20 paikalla kumpikin.

- Luotettavuuden näkökulmasta, tämä oli luultavasti karmein vuosi sitten 2006, Horner tylytti.

- Moottoritoimittajamme työskentelee voimakkaasti talven aikana, jotta asiat muuttuisivat. He tarvitsevat sitä myös omaa tiimiään ajatellen.

- Toivottavasti pääsemme antamaan hyvän vastuksen Ferrarille ja Mercedekselle. He eivät myöskään aio olla vain paikoillaan ensi vuotta ajatellen.

- Aloitamme nyt jo viidennen vuoden näillä hybridimoottoreilla ja luulisi, että pikkuhiljaa he alkaisivat ymmärtämään niitä ongelmia joiden parissa kamppailevat, Horner latasi.

- Auton kori alkaa olla jo hyvällä mallilla, ja viimeisissä neljässä tai viidessä kilpailussa voimme sanoa, että meillä oli paras kori kaikista autoista, Horner päätti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08