KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Voitti Kimi Räikkösen tiimin crossissa - pääsee testaamaan F1-autoa!

24.12.2017 - 15:23:19


Nyt se on varmaa. Motocrossin yhdeksänkertainen maailmanmestari Tony Cairoli pääsee toteuttamaan unelmansa F1-auton ratissa.

Kimi Räikkönen tunnetaan intohimoisena crossimiehenä ja hänellä on oma, Antti Pyrhösen johtama tiimi MM-sarjassa, mutta italialaiselle Cairolille sieltäkään suunnalta ei ole tullut vielä todellista vastusta.

Cairoli varmisti yhdeksännen maailmanmestaruutensa Assenin osakilpailussa Hollannissa ja tuolloin tämän työnantaja KTM sekä Red Bull antoivat kaksi kovaa lupausta: pääset testaamaan KTM:n MotoGP-luokan pyörää ja Red Bullin F1-autoa.

Lupaus pitää. Cairoli on jo ehtinyt kiertää haltioissaan Valencian Ricardo Tormo-rataa MotoGP-pyörällä ja Mika Kallion opastuksella.

Seuraava lupaus lunastetaan kesäkuun aikana. Silloin Cairoli pääsee kokeilemaan F1-autoa Red Bull Ringin radalla Itävallassa.

Cairoli viihtyy mainiosti myös nelipyöräisen kilvanajokaluston puikoissa. Cairoli on jo tuttu kasvo Monzan rallissa, jonne hänen hyvä ystävänsä Valentino Rossi crossiässän aikoinaan houkutteli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17