COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas ei anna itselleen armoa - myönsi karun tosiasian

23.11.2017 - 15:24:39


Formula 1-kausi päättyy tulevana viikonloppuna Abu Dhabin kisaan. Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on kääntänyt katseensa kuitenkin osittain jo ensi kauteen.

Bottas tavoitteli MM-hopeasijaa maailmanmestaruuden voittaneen tallikaverin, Lewis Hamiltonin takana, mutta Bottaksen ero toisena MM-sarjassa olevaan Ferrarin Sebastien Vetteliin on ennen viimeistä kisaa 22 pistettä. Mahdollisuus hopealle on siis enää vain ohut.

Bottas makusteli ensimmäistä kauttaan Mercedeksellä torstain lehdistötilaisuudessa.

- Voitin valitettavasti tällä kaudella vain kaksi kisaa. Tulen tietysti muistamaan koko loppuelämäni ajan ensimmäisen voittoni, sillä se oli niin ainutkertaista, Bottas sanoi.

- Tähän kauteen mahtui paljon hyvää, mutta myös pettymyksiä. Lewis Hamilton voitti minut selvästi. Pienet yksityiskohdat ratkaisevat tässä lajissa paljon ja olen oppinut paljon. Minun on pakko olla jatkossa tasaisempi ja tiedän, että se tulee kovan työnteon kautta, Bottas sanoi suoraan.

Bottaksen mielestä kausi on ollut tiukkaa vääntöä. Jotain sellaista, mitä suomalainen ei ollut aiemmin kokenut.

- Kausi on ollut kova. On ollut aikoja, että Ferrari on ollut etulyöntiasemassa ja viime aikoina myös Red Bull on ollut todella vahva. Se on ollut jotain erilaista, mitä viimeisen kolmen vuoden aikana on nähty, Bottas sanoi.

Ensi kaudella Bottas haluaa voittaa enemmän kuin kaksi kisaa.

- Toivoin voittoja ehdottomasti enemmän. Mutta siihen olen tyytyväinen, että lunastin tallin odotukset ja he tekivät kanssani sopimuksen myös ensi kaudesta.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53