COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettel hauskuutti toimittajia: "Ensi kaudesta tulee kuin puistokävelyä"

23.11.2017 - 13:38:38


Formula 1-kauden viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Abu Dhabissa. MM-taistelu on jo ratkennut, joten torstain lehdistötilaisuudessa keskityttiin osin jo ensi kauteen.

MM-taistelun tänä vuonna Mercedeksen Lewis Hamiltonille hävinneeltä Sebastian Vetteliltä kysyttiin, millaisena hän näkee Ferrarin mahdollisuudet ensi vuoden MM-sarjassa. Ferrari teki ison parannuksen tänä vuonna edelliseen vuoteen verrattuna.

- No, jos pystymme ottamaan samanlaisen harppauksen eteenpäin kuin tänä vuonna, niin...älkää ymmärtäkö minua väärin. Se on kuin puistokävelyä. Se on vitsi ja me saksalaiset emme tykkää paljoa vitsailla, Vettel hauskuutti paikalla olleita toimittajia.

Vettel kuitenkin vakavoitui hieman tämän jälkeen.

- Haluan sanoa sitä, että ne askeleet, mitä olemme tänä vuonna ottaneet ovat olleet uskomattomia. Tiimi tuli ulos kilpailukykyisellä autolla jo alussa ja olemme kehittyneet koko ajan, Vettel kehui.

Vettel uskoo, että Ferrari on oppinut läksynsä.

- Lähes koko kauden olemme olleet lähellä (Mercedestä), mutta emme kuitenkaan riittävän lähellä silloin, kun sillä on ollut merkitystä. Olemme tehneet kuitenkin johtopäätöksemme asiasta ja se tulee auttamaan meitä ensi vuonna, Vettel linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24