COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Williams kielsi tehneensä sopimusta Kubican kanssa

21.11.2017 - 11:35:09


F1-talli Williams on ottanut kantaa huhuihin, joiden mukaan entinen F1-sarjan puolalaiskuski Robert Kubica olisi tehnyt tallin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen kilpakuskin paikasta.

Kubica testasi aiemmin Williamsin kauden 2014 autolla pariin otteeseen ja hän tulee ajamaan kauden päätöskisan jälkeen Abu Dhabissa sadekelin rengastestejä Pirellin laskuun.

- Vaikka neuvottelut ovat edelleen käynnissä Kubican kanssa, ei ole vielä päätetty kuka korvaa Felipe Massan paikan tallissa, Williamsin tiedotteessa kerrottiin.

- Teemme varmasti ilmoituksen kun meillä on jotain kerrottavaa, mutta täksi viikonlopuksi Abu Dhabiin ei ole mitään sellaista suunnitteilla.

Renault testasi myös aiemmin kesällä Kubican kanssa. Viime vuoden maailmanmestari Nico Rosberg puolestaan toimii puolalaiskuskin managerointitiimissä.

Williamsin kilpakuskin paikalle ovat ehdolla myös tallin testikuljettaja Paul di Resta, Sauberin Pascal Wehrlein sekä entinen Toro Rosson kuski Daniil Kvyat.

Kubica on ollut pitkään sivussa autourheilusta, ajettuaan vuonna 2011 rallissa vakavan kolarin, jossa miehen käsiin tuli pitkiä hoitoja vaatineita vammoja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24