COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Felipe Massalle uran toiset jäähyväiset Brasiliassa

12.11.2017 - 21:14:17


Williams-tallin brasilialaiskuski Felipe Massa poistuu F1-radoilta tämän kauden jälkeen. Massan piti poistua jo vuosi sitten, mutta hän ei voinut kieltäytyä Williamsin tarjoamasta yllättävästä jatkosopimuksesta.

Vuosi sitten Massa keskeytti Brasiliassa ja käveli sateessa itkien varikolle saadessaan samaan aikaan aplodit. Vuotta myöhemmin Massa ajoi aurinkoisessa kelissä kotiradallaan hienon kisan ja sijoittui seitsemänneksi. Nyt Massa ei itkenyt, vaan oli riemuissaan.

- On vaikea ilmaista tunteitani tänään. Ohitin Alonson, mikä oli tärkeää, koska hänellä oli enemmän vauhtia kuin minulla. Pidin hänet takanani, joten se oli hyvin emotionaalista kisan jälkeen, Massa sanoi Sky Sportsille.

Massa tietysti kiitteli kaikkia, jotka ovat häntä tukeneet. Hän painotti, että tänä vuonna hän saavutti Brasiliassa tuloksen, jonka halusi, toisin kuin vuosi sitten.

Kisan jälkeen Massa sai onnitteluviestin radiossa pojaltaan. Massan poika ilmoitti olevansa isästään todella ylpeä.

Williamsin toinen ajaja Lance Stroll keskeytti pari kierrosta ennen maalia. Strollilla oli kisassa suuria vaikeuksia ja hänen urakkansa päättyi lopulta rengasrikkoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!