COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alonso: Yksi asia nostaa Hamiltonin suurten joukkoon - "Hän näytti sen silloin"

10.11.2017 - 10:48:23


Mercedeksen F1-tähtikuljettaja Lewis Hamilton on jälleen kerran formula ykkösten maailmanmestari. Tämän kauden mestaruus oli Hamiltonin uran neljäs.

Samaan on pystynyt urallaan vain kourallinen kuljettaja. Nykykuskeista neljä mestaruutta ovat voittaneet vain Hamilton ja Sebastian Vettel.

McLaren-kuljettaja Fernando Alonso on voittanut urallaan kaksi maailmanmestaruutta. Hän pitää Hamiltonia yhtenä kaikkien aikojen suurista.

- Lewis on yksi kaikkien aikojen suurista tässä lajissa ja hän näytti sen jo silloin McLarenilla, kun tallilla oli ongelmia, Alonso hehkutti Planet F1-sivuston mukaan.

Alonso muistuttaa, että vaikka Hamiltonin Mersu-mestaruudet ovat tulleet varsin ylivoimaisella autolla, niin Hamilton on pystynyt loistamaan myös heikommalla autolla.

- Esimerkiksi kaudella 2009 auto ei ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta Lewis pystyi silti voittamaan kisoja. Se nostaa hänet mielestäni todella korkealle tasolle, Alonso jatkoi ylistyspuhettaan.

- Kun Lewis taisteli Nico Rosbergia vastaan, hän sai kaksi todella ansaittua mestaruutta. Tällä kaudella Valtteri Bottas ei ole ollut ehkä yhtä kova haaste, mutta Lewis on silti mestaruutensa ansainnut, Alonso sanoi.

- Luonnollisesti menestykseen tarvitaan aina myös auto, mutta Lewis on menestyksensä ansainnut, Alonso jatkoi.

F1-kautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Kauden toiseksi viimeinen kisa ajetaan viikonloppuna Brasiliassa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!