VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carlos Sainz jr. yllättyi: "En uskonut olevani niin hyvä"

9.11.2017 - 14:02:44


F1-talli Renaultin uusi kuski Carlos Sainz Jr. on paljastanut, ettei uskonut itsekään olevansa niin kovassa iskussa kuin mitä hän oli Yhdysvaltojen osakilpailussa.

Espanjalainen sijoitettiin kisaan Jolyon Palmerin paikalle ja mies pesi aika-ajoissa Nico Hülkenbergin, mitä temppua Palmer ei onnistunut tekemään koko kauden aikana. Itse kisassa Sainz oli seitsemäs.

Autosport.com kysyi kuskilta oliko tämä yllättynyt siitä, kuinka kivuttomasti siirto Toro Rossolta ranskalaistallin leipiin kävi.

- Pikkuisen kyllä. Tiesin tosin aiemmilta kausilta alemmissa sarjoissa siirtyessäni, että pystyn sopeutumaan nopeasti uuteen ympäristöön, Sainz avasi.

- Tiedän, että olen hyvä siinä, mutta en olettanut, että olen niin hyvä kilpailullisessa mielessä heti alusta pitäen. Joten siinä mielessä tämä on ollut positiivinen startti.

- Matka on vielä kuitenkin pitkä ja Nico on vielä muutaman askeleen edellä, mutta minä saavutan häntä kuitenkin koko ajan. Toivottavasti se tapahtuu ennen kauden päätöstä, Sainz kertoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!