COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bottas ei edelleenkään suostu kakkoskuskin rooliin: "Voisin yhtä hyvin pysyä kotona"

9.11.2017 - 13:05:33


Valtteri Bottas on kertonut brittiläisen Sky Sports -kanavan haastattelussa, ettei hän aio suostua kakkoskuskin rooliin ensi kaudella hakiessaan parempaa tulosta vuodelta 2018.

Bottaksen alkukausi oli meneillään olevana kautena vahva. Ensimmäinen paalupaikka Bahrainissa ja voitto Venäjän osakilpailusta antoivat lupausta kovasta haastajasta. Kesätauon jälkeen tallitoveri Lewis Hamilton puolestaan korjasi potin varmistamalla maailmanmestaruuden jo Meksikon osakilpailussa.

- Muutamassa kilpailussa onnistuin olemaan häntä parempi, mutta en niin monessa kuin olisin halunnut, Bottas avautui kanavan haastattelussa.

- Vaikka hän on todella, todella kova kuski ja suorittaa tasaisesti, pitää minun löytää puolestani usko itseeni. En voi laittaa itseäni kakkoskuskin rooliin, muuten voin pysyä yhtä hyvin kotona, suomalaiskuski latasi.

- Olen oppinut massiivisesti asioita tänä vuonna. Ensi vuonna voin aloittaa tutussa tallissa, tiedän ja tunnen ihmiset ja se kaikki tulee olemaan erilaista. Olen oppinut erityisesti kaikista näistä vaikeuksista tänä vuonna.

Bottas on 15 pistettä jäljessä ennen toisena olevaa Ferrarin Sebastian Vetteliä, kun kaksi osakilpailua on sarjasta vielä ajamatta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!