COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari vastustaa ja uhkailee, mutta Red Bullille käy - "Maailma kehittyy"

8.11.2017 - 22:31:26


Autoliitto FIA julkisti taannoin uudet linjaukset formula ykkösten moottorisääntöihin kaudelle 2021. Hybridimoottorit säilyvät, mutta moottoreista yritetään tehdä aiempaa kustannustehokkaampia.

Tämä on saanut ainakin Ferrarin takajaloilleen. Ferrari on uhannut jopa lähteä sarjasta. Toisen huipputallin, Red Bullin pilttuussa ollaan kuitenkin toisissa tunnelmissa.

- Palasin takaisin Pariisin kokoontumisesta ja täytyy sanoa, että olin hyvin rohkaistunut ja vaikuttunut siitä, mitä näin. Ensinnäkin FIA ja FOM olivat hyvin yhteneväisiä kannoissaan moottoreiden suhteen. Se on hyvin positiivinen signaali minulle, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi Motorsport Magazinelle.

- Totta kai rakastaisin sitä, jos meillä olisi V10 tai V12 vapaasti hengittävä moottori. Olen siinä mielessä vähän tällainen dinosaurus, mutta ymmärrän, että maailma kehittyy ja nyt meillä V6-moottorit. He ovat nähneet paljon vaivaa tiettyjen asioiden hiomiseen ja yksi niistä on moottorien ääni. Se kuuluu osana formula ykkösiin ja se on tulossa takaisin, Horner jatkoi.

FIA:n suunnitelmat tulevat jatkossa auttamaan erityisesti yksityistalleja. Uuden omistajaportaan tavoitteena on ollut laajentaa formula ykkösiä ja tehdä sarjasta tasaisempi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!