COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Daniel Ricciardo on uudessa tilanteessa urallaan - "Minulla on muutama valttikortti"

7.11.2017 - 17:10:38


F1-kuljettaja Daniel Ricciardo on uudessa tilanteessa tämän kauden jälkeen. Ricciardon sopimus Red Bull-tallin kanssa päättyy tähän kauteen.

Ricciardo voi siis mittauttaa arvonsa kuljettajamarkkinoilla. Kuljettaja aikoo ottaa tilanteesta kaiken irti.

- Minulla on muutama valttikortti nyt kädessäni, sillä sopimukseni loppuu ensi kauden jälkeen. Minulla ei ole mikään kiire asian kanssa, mutta Red Bull-talli on ilmaissut halunsa pitää minut tallissa myös ensi kauden jälkeen. Se on tietysti kiva kuulla, Ricciardo sanoi Autosportille.

Ricciardo on jo kokenut kuljettaja, mutta tällaisessa tilanteessa hän on ensi kertaa urallaan.

- Olen tässä asemassa nyt ensimmäistä kertaa, joten aion ottaa siitä kaiken irti. On mahdollisuus neuvotella taloudellisista asioista, mutta tärkein juttu on kuitenkin auton suorituskyky. Olen edelleen tarpeeksi kilpailukykyinen, jotta voisin tavoitella nopeampaa autoa paremman palkkapussin sijaan. Urani ei ole vielä loppusuoralla, Ricciardo jatkoi.

Ricciardon tulevaisuudella on spekuloitu paljon. Aussikuljettaja sanoo itse, että haaste Mercedeksellä kiehtoisi. Samalla hän voisi haastaa Lewis Hamiltonin samanlaisella autolla.

- Se olisi itselleni hyvä paikka mitata tasoni ja ottaa oppia. Katsotaan nyt, mitä tapahtuu. Se ei ole merkittävin seikka, mutta tarjoaa lisähoukutusta, Ricciardo linjasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!