COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Perez ja Ocon ovat tarvittaessa valmiita sadetanssiin Interlagosissa

7.11.2017 - 12:30:48


Force India F1-tallin kuljettajat Sergio Perez ja Esteban Ocon tapailevat tarvittaessa sadetanssin askeleita Brasiliassa. Molempien toiveena on päästä kiertämään tulevana viikonvaihteena Interlagosin märkää rataa.

Interlagosin legendaarinen rata on tarjonnut vuosien saatossa draamaa ja suuria tunteita. Oman ja kirpeän lisämausteensa Interlagosiin tuo sää, joka voi olla tunnetusti todella arvaamaton.

- Pidän radasta. Brasilian GP on aina yksi kauden spesiaalikisoista. Rata ja kapea ja haastava. Se on kuin kartingrata, Perez kuvailee kauden toiseksi viimeistä työmaata.

Perezillä on hyviä muistoja Interlagosista.

- Sadekuurot ovat aina tähän vuodenaikaan siellä tyypillisiä. Muistan hyvin viime vuoden sadekelin kisan, jossa oli lähellä saavuttaa podiumsijoituksen. Toivon sadetta myös tämän vuoden kisaan, koska se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia suurille teoille.

Ocon nostaa Interlagosin yhdeksi ehdottomista suosikkiradoistaan.

- Ajoin täällä ensimmäistä kertaa viime vuonna. Ajoin myös todella vahvan kisan sateessa. Interlagos on vanhan koulukunnan rata, jossa virhemarginaalit ovat pienet. Kuljettajana innostut aina enemmän tämän tyyppisistä radoista, Ocon hehkuttaa.

- Sääolosuhteet voivat olla hyvinkin arvaamattomat, kuten viime vuonna näimme. Nautin ajamisesta märällä radalla ja olisin tyytyväinen, jos saisimme tälläkin kerralla sadetta, jatkaa Ocon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!