COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

McLaren nimitti varakuskinsa ensi kaudelle

6.11.2017 - 14:35:31


Euroopan Formula 3 -sarjan mestari Landon Norris on F1-talli McLarenin reservikuljettaja kaudella 2018.

Norris pääsi jo F1-auton makuun kuluvalla kaudella kun vasta 17-vuotias kuski testasi tallin autoa Unkarin radalla. Kaudella 2018 superlahjakkuus toimii aktiivisesti tallin kisaviikonlopuissa mukana ja on tallin varakuljettaja sekä testaa simulaattorissa autoa.

- Viimeiset 12 kuukautta ovat olleet uskomaton matka minulle, Norris hehkutti tallin tiedotteessa.

- Olen nauttinut jokaisesta minuutista ja tämä oli mahtava tapa tuoda vuosi päätöksennsä. Odotan todella paljon pääseväni auttamaan tiimiä ja jo ensi viikolla olen mukana rengastesteissä Interlagosin radalla.

- Landolla on hyvät kyvyt, hän on kunnianhimoinen ja hänellä on hyvät suositukset, tallin kilpailupäällikkö Eric Boullier sanoi.

- Meidän tehtävämme on kehittää ja hienosäätää hänen fokustaan, kun lisäämme hänen käsitystään siitä, miten Formula 1 -tiimi toimii ja miten nykyaikainen F1-auto toimii.

- Vuoden 2018 aikana hänellä on paljon mahdollisuuksia seurata, oppia ja osallistua, ja haluamme varmistaa, että Lando on täysin valmis tarvittaessa astumaan Fernandon tai Stoffelin kenkiin vain hetken varoitusajalla, Boullier lisäsi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!