COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonso mehustelee uutta F1-sopimusta: ”Fantastista, uskomatonta”

19.10.2017 - 19:08:00


Formula 1 -kuljettaja Fernando Alonso tuntuu olevan onnensa kukkuloilla jatkosopimuksen varmistuttua. Alonso on ensi vuonnakin McLarenin mies.

- McLaren-suhteen jatkuminen on fantastinen juttu. Sydämeni sanoo, että tänne kannatti jäädä. Tunnen oloni kotoisaksi, Alonso tunnelmoi.

- Tiimi on fantastinen ja sen henkilöstö uskomatonta. Vastaavaa lämpöä ja ystävällisyyttä en ole tavannut missään muualla formula ykkösissä. Kisaaminen McLarenilla on uskomattoman hienoa.

McLaren on talli, joka on tottunut menestymään. Monta vuotta on kulunut kuitenkin nihkeästi, eikä Hondan valmistama voimayksikkö ole vastannut odotuksia. Ensi kaudella autoihin tulevat Renault’n moottorit. Juuri Renault’n leivissä Alonso voitti kaksi F1-maailmanmestaruutta.

- McLarenilla on tekniset ja rahalliset resurssit voittaa kisoja ja mestaruuksia piankin. Vaikka viime vuodet ovat olleet vaikeita, emme ole unohtaneet voittamisen taitoa.

- Kolme viime vuotta ovat taanneet momentumia suunnitella ja rakentaa tulevaisuutta. Katson innokkaana yhteiseen tulevaisuuteemme ja teen jo kovaa töitä tehdäkseni siitä menestyksekkään, paaluttaa Alonso.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!